Jol 37-23

Lelystad

Verhuurd

Mooi en zeer praktisch ingedeeld 3-kamerappartement. Dit netjes afgewerkte appartement beschikt over een ruime woonkamer en twee slaapkamers, waardoor het appartement voor meerdere doelgroepen geschikt is. Voorts is het appartement voorzien van kunststof kozijnen. 

Beschikbaar vanaf …….

€ --,- p.m.

m2 woonoppervlakte
kamers
m3 inhoud
Slaapkamers

De perfecte locatie

Nabij vele voorzieningen als supermarkten, drogist, horecagelegenheden en een gezondheidscentrum. Ook scholen zijn op korte afstand gelegen. In vijf minuten bent u met de fiets in het Stadshart van Lelystad en ook het station is goed te bereiken met het openbaar vervoer.

Impressies

Indeling:

Begane grond:
Bellentableau en entree. Via zowel de lift als het trappenhuis is de eerste verdieping te bereiken. Via de bergingsgang is de individuele berging te bereiken.

Eerste verdieping:
Overdekt portaal waardoor u uit de regen en/of wind het appartement kan betreden. Ruime hal met meterkast en toegang tot alle vertrekken van het appartement. Groot voordeel van dit appartement is dat er een separaat toilet is. De badkamer is voorzien van een inloopdouche met douchescherm, wastafel met meubel en aansluiting wasmachine. De badkamer is tot het plafond betegeld. De twee slaapkamers (12 en 13 m²) zijn beiden ruim van opzet en bieden mogelijkheden voor diverse indelingen. Beiden zijn voorzien van een raam. De woonkamer is geheel open, maar lijkt toch opgedeeld te zijn in drie ruimten. Als eerst komen we langs de eetruimte met daarachter de keuken. Deze is opgedeeld in twee rechte blokken, waarbij het kook- en spoelgedeelte richting de eetruimte is geplaatst. Dankzij het halfhoge muurtje is er niet direct zicht op de keuken. De keuken is voorzien van een onderbouw koelkast, vaatwasser, combi-oven en een 4-pits keramische kookplaat. De woonkamer is over de breedte ingedeeld en heeft hierdoor veel daglicht. Voorts is er een balkon bereikbaar vanuit de woonkamer. Het gehele appartement is voorzien van een laminaatvloer en zijn de wanden gesausd.

Bijzonderheden:
– Woonoppervlakte ca. 80 m²
– 2 slaapkamers
– Ruime woonkamer
– Separaat toilet
– Gunstige ligging t.o.v. diverse voorzieningen
– Kunststof kozijnen
– Blokverwarming
– Een ruim appartement, die in nette staat verkeert
– Exclusief meubels / inrichting