Technisch-beheer

Technische Omschrijving

Het schrijven van de Technische Omschrijving voor de kopers, als onderdeel van de verkoopstukken, is een belangrijke taak. Hoe zorgt u ervoor dat uw kopers precies weten wat ze krijgen, en dat er geen misverstanden ontstaan tussen u en de aannemer? Hierbij helpt KramerKraakman u graag. Wij nemen u alle zorgen uit handen op het gebied van dit belangrijke verkoopdocument, dat onderdeel uitmaakt van de contractstukken.

Wij kunnen voor u een gedegen Technische Omschrijving schrijven, op basis van de aanwezige stukken, zoals het bestek, de vergunningsaanvraag en de tekeningen. Wij zorgen ervoor dat de Technische Omschrijving helder, overzichtelijk en compleet is, en dat alle werkzaamheden en bouwmaterialen voor zowel de aannemer als de koper duidelijk zijn vastgelegd. Zo weet de koper precies wat hij krijgt, weet de aannemer precies wat hij moet bouwen, en worden misverstanden voorkomen.

Om een goede Technische Omschrijving te kunnen opstellen, zijn ervaring en bouwkundig inzicht nodig. Wij hebben die in huis, dankzij onze jarenlange ervaring in de bouwsector. Wij gaan graag met u in gesprek om een Technische Omschrijving op maat voor uw project te schrijven.

De geschikte partij voor u!

Waarom KramerKraakman uw Technische Omschrijving laten schrijven? Omdat wij:
deskundig zijn, door gebruik te maken van de meest actuele en relevante technische informatie, eisen en normen
duidelijk zijn, door gebruik te maken van een heldere en overzichtelijke indeling, structuur en taalgebruik, en door alle technische termen en afkortingen uit te leggen en te verduidelijken
klantgericht zijn, door rekening te houden met de wensen en voorkeuren per project

Contact met ons opnemen?

Wij gaan graag met u in gesprek wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van de Technische Omschrijving. We willen u graag van dienst zijn op de manier zoals past bij uw bedrijf.

Een greep uit onze opdracht-gevers