Een vertrouwd gezicht van het begin tot en met het eind

Nieuwbouw makelaardij

Door onze ruime ervaring in kopersbegeleiding weten we waar kopers van een nieuwbouwwoning behoefte aan hebben en hoe zij het beste kunnen worden begeleid in het gehele proces. Voor alle betrokken partijen heeft het meerdere voordelen om de verkoop van de nieuwbouwwoning en de kopersbegeleiding door dezelfde personen te laten uitvoeren.

Ontwikkelaars en bouwbedrijven krijgen maar te maken met één partij. Daarnaast zijn wij ook deels inzetbaar als makelaar samen met een andere partij. Een samenwerking optimaliseert namelijk de dienstverlening! Wij kunnen meedenken en meewerken bij alle voorbereidingen, zoals verkooptekeningen, brochure en advertenties. Verder kunnen wij de verkoopgesprekken met potentiële kopers voeren. Een voordeel hiervan is dat wij daarbij op de hoogte zijn van alle mogelijkheden, omdat wij bij het gehele proces betrokken zijn. Hierdoor kunnen wij ons ook voor een lagere dienstprijs aanbieden!

Ook voor kopers wordt het proces veel overzichtelijker. Zowel de verkoop- als de meer- en minderwerkgesprekken worden met dezelfde persoon gevoerd. Eén aanspreekpunt, een vertrouwd gezicht, van begin tot eind. Dit voorkomt miscommunicatie en resulteert tot een tevreden koper.

Kortom, alle communicatie blijft helder en overzichtelijk, wat resulteert in een betere afstemming en een lagere foutmarge. En niet te vergeten, een tevreden koper begeleid door een vertrouwd gezicht met een werkwijze waar persoonlijke aandacht voorop staat!

Wat bieden wij u aan?

makelaardij tijdlijn

Plus makelaar werkzaamheden

  • Bedenken van een passende verkoopstrategie (inclusief doelgroep analyse);
  • Vaststellen realistische verkoopprijs;
  • Bijeenkomsten kennismakingsgesprek;
  • Meedenken mogelijkheden verkoopopties (ruwbouw);
  • Onderhandelt met de aankopende partijen;
  • Plaatsing van woningen op diverse internetsites (verkoop);
  • Verzorgen van de aanneemovereenkomst en koopovereenkomst;
  • Verzorgen contact met koper tot en met de getekende koopovereenkomst.

Aanvullende werkzaamheden

Ondersteunen van de architect:
– Plattegronden.

– Schetsontwerpen.
– Verkooptekeningen;
– Beeldvorming d.m.v. 2D- en 3D afbeeldingen/video’s.

Verzorgen van de marketing:
– Verkoopteksten opstellen;
– Brochure maken;
– Adverteren via sociale media;
– Website maken en actueel houden.

Contact met ons opnemen?

Heeft u verder nog vragen dan kunt u altijd contact met ons opnemen, voor een extra toelichting staan wij u graag te woord. Wij beschikken hiernaast ook over een brochure waarin wij alle werkzaamheden voor u toelichten.

Bent u geïnteresseerd in onze brochure? Deze kunt u aanvragen via de onderstaande link.

Een greep uit onze opdracht-gevers