Eén vast aanspreekpunt

Makelaardij

Een nieuwe dienst van KramerKraakman!

Verkoop en begeleiding tot en met de oplevering onder één dak
Door onze grote ervaring in kopersbegeleiding weten we waar kopers van een nieuwbouwwoning behoefte aan hebben en hoe zij het beste kunnen worden begeleid in het hele proces. Voor alle betrokken partijen heeft het grote voordelen om de verkoop van de nieuwbouwwoning en de kopersbegeleiding door dezelfde personen te laten doen.

Ontwikkelaars en bouwbedrijven hebben maar te maken met één partij. Wij kunnen meedenken en meewerken bij alle voorbereidingen, zoals verkooptekeningen, brochure, advertenties, technische omschrijving, etc. Wij doen de verkoopgesprekken met potentiële kopers en zijn daarbij op de hoogte van alle mogelijkheden, omdat wij bij het hele proces betrokken zijn. Wanneer zij eenmaal hebben gekocht voeren we de meer- en minderwerkgesprekken. Aan de hand hiervan werken we alles uit op tekeningen en in meterkastlijsten en controleren de werktekeningen van de diverse betrokken partijen. Kortom, alle communicatie blijft helder en overzichtelijk, wat resulteert in een betere afstemming en een lagere foutmarge.
Van het meedenken bij alle voorbereidingen tot en met de oplevering kunnen wij u van dienst zijn.

Ook voor kopers is het veel overzichtelijker. Zowel de verkoop- als de meer- en minderwerkgesprekken worden met dezelfde persoon gevoerd. Eén aanspreekpunt, een vertrouwd gezicht, van begin tot eind. Dit voorkomt miscommunicatie en zorgt voor een tevreden koper.
Alles bij elkaar heeft deze unieke combinatie van diensten vele voordelen.

Mocht u vragen hebben, dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

VBO logo KramerKraakman B.V.