Wie zijn wij

Een unieke combinatie!

Wij zijn gedreven professionals die elkaar hebben gevonden in onze passie voor vastgoed. Door onze verschillende achtergronden in facilitair, de bouwwereld en locatieontwikkeling vormen we een team dat elkaar goed aanvult. Wij denken zowel vanuit de gebruiker als vanuit de bouwkundige (on)mogelijkheden. Door onze heldere visie op een pand kunnen we goede strategische keuzes maken. Ook bij het zelf (her)ontwikkelen van woningen en utiliteitsbouw komen onze verschillende expertises goed tot hun recht. Van abstract nadenken over een locatie tot het technisch uitwerken van een gebouw, het behoort allemaal tot onze mogelijkheden.

Met elkaar denken we pragmatisch na over vraagstukken om te komen tot reële en realistische adviezen. Ieder pand en ieder project is verschillend. Dit vraagt om een unieke aanpak, waarbij persoonlijke aandacht voorop staat. Service staat altijd hoog in het vaandel.

KramerKraakman is een open, transparant bedrijf. Samenwerkingen en gedeelde kennis gaan wij niet uit de weg. KramerKraakman werkt daarom ook samen met diverse partijen in de markt om tot een optimale dienstverlening te komen. Te denken valt aan architecten, makelaars, technisch tekenaars, etc. Uiteraard staan daarbij de wensen van de opdrachtgever altijd voorop.

Samen werken

Ons team

Foto_RK

Rolf

Projectmanager

Foto_EK

Ellen

Facilitair

Foto_AvdD

Annemieke

Bouwkundige

Hans

Locatieontwikkeling

Een greep uit onze ervaring

• Coördinatie van de bouw, inrichting en verhuizing van diverse zorginstellingen, o.a. de Hanzeborg in Lelystad en de Schuilenburg in Raalte
• Ontwerp, advies en begeleiding bij de inrichting van diverse kantoren, o.a. Woningcoöperatie Centrada in Lelystad
• Diverse verhuisprojecten binnen de Gemeente Lelystad
• Kopersbegeleiding bij diverse nieuwbouwprojecten, variërend van appartementen tot vrijstaande villa’s
• PR naar kopers van nieuwbouwprojecten middels nieuwsbrieven en websites
• Organisatie van kijkdagen en festiviteiten rond de nieuwbouw
• Vastgoedadvies voor diverse opdrachtgevers

Een greep uit onze opdracht-gevers