teamwork

Wie zijn wij

Een unieke combinatie!

Wij zijn gedreven professionals die elkaar hebben gevonden in onze passie voor vastgoed. Door onze verschillende achtergronden in huisvesting en de bouwwereld vormen we een team dat elkaar goed aanvult. Wij denken zowel vanuit de gebruiker als vanuit de bouwkundige (on)mogelijkheden. Door onze heldere visie op een pand kunnen we goede strategische keuzes maken. Ook bij het zelf (her)ontwikkelen van woningen en utiliteitsbouw komen onze verschillende expertises goed tot hun recht. Van abstract nadenken over een locatie tot het technisch uitwerken van een gebouw, het behoort allemaal tot onze mogelijkheden.

Met elkaar denken we pragmatisch na over vraagstukken om te komen tot reële en realistische adviezen. Ieder pand en ieder project is verschillend. Dit vraagt om een unieke aanpak, waarbij persoonlijke aandacht voorop staat. Service staat altijd hoog in het vaandel.

Samen werken

KramerKraakman is een open, transparant bedrijf. Samenwerkingen, gedeelde kennis en uitdagingen gaan wij niet uit de weg. Het samenwerken met diverse partijen in de markt resulteert namelijk tot de ultieme dienstverlening! Wij werken samen met diverse partijen, zoals architecten, makelaars en technisch tekenaars,. Uiteraard staan daarbij de wensen van de opdrachtgever altijd voorop.

Ons team

Rolf

Projectmanager

Ellen

Facilitair

Annemieke

Bouwkundige

Hans

Locatieontwikkeling

Renée

Kopersbegeleider

Ruben

Algemene ondersteuning

Quotes van ons team!

Rolf: “Wederzijdse afhankelijkheid, echte samenwerking, wordt geboren als je niet denkt in termen van concurrentie, maar van gezamenlijk winnen. Gedreven om samen het maximale eruit te halen, samen te leren en samen te verbeteren.”

Ellen: “Ik zet mij in om te zorgen dat een pand voor zijn bewoners en gebruikers werkt en meebeweegt, op alle mogelijke manieren. Daar krijg ik energie van!”

Annemieke: “Ik geniet ervan om met mijn kennis de schakel te zijn tussen bouwbedrijf/ontwikkelaar en de toekomstige bewoners. Het is zo mooi iets nieuws te zien verrijzen en de mensen te helpen om van dat huis een thuis te maken.”

Hans: “Wanneer luisteren om te reageren overgaat in luisteren om te begrijpen ontstaat er echt contact. Wij gaan voor contact!”

Renée: “Een huis kopen is al spannend genoeg. Samen stappen wij in dit proces waarbij de kopers bij mij terecht kunnen met alle vragen. Ik streef ernaar om samen met de kopers de gewenste woning te creëren!”