Een andere kijk op vastgoed!

Kopersbegeleiding

Uw project ook hier?

Neem gerust contact op met KramerKraakman om de mogeljkheden te bespreken.

Klavervier Noorderplassen

In de water- en bosrijke wijk Noorderplassen in Almere zullen 76 woningen verrijzen, verdeeld over verschillende kwadranten. In het project Klaviervier komen verschillende types woningen, namelijk rijwoningen en verandawoningen.

Het Buyten

In het dorp Wijthmen, net onder Zwolle, wordt een grote nieuwe wijk gebouwd, Het Buyten. In deze wijk komen vrijstaande woningen, 2^1 kapwoningen, rijwoningen en appartementen. De woningen zijn uitgewerkt door drie verschillende architectenbureaus.

De Spinde

De Spinde in Hardenberg is rond het centrale Spindeplein uitgewerkt. Luxe en modern wooncomfort worden stijlvol verbonden met elkaar in het unieke nieuwbouwproject De Spinde in Hardenberg. Het project bestaat uit meerdere blokken appartementen met elk een eigen identiteit waaronder De Kaarden en De Twijnen.

Het Wonnink

Het Wonnink ligt in het centrum van Holte. Het Wonnink bestaat uit 8 hoogwaardige appartementen en een twee onder één kap woning, ontworpen met het oog op comfort en kwaliteit. Het project onderscheidt zich door de stijlvolle en eigentijdse look, gecombineerd met de sfeer en het karakter van het dorp Holten.

Kings/Lane

Kings/Lane Residentials ligt aan de rand van het Vondelpark. De stadsvilla uit 1913 wordt getransformeerd naar zes stijlvolle appartementen van circa 265 m² tot 387 m². Het project bestaat uit drie dubbele benedenwoningen, twee appartementen over de hele verdieping en een penthouse.

Boomgaard

Boomgaard in Nieuwegein maakt deel uit van fase 1 van het nieuwbouwgebied Rijndael. Een prachtige groene omgeving met historische elementen van kastelen en forten. Dit project betreft 24 woningen van Boomgaard, bestaande uit royale 3-onder-1-kapwoningen.

Parklaan

Parklaan in Nieuwegein maakt deel uit van fase 1 van het nieuwbouwgebied Rijndael. Een prachtige groene omgeving met historische elementen van kastelen en forten. Dit project betreft 70 rijwoningen van Parklaan, bestaande uit 20 hoekwoningen en 50 tussenwoningen.

Missiehuis

Het markante Missiehuis met de bijbehorende kapel en het paviljoen in Driehuis worden omgebouwd tot luxe appartementen. Daarnaast komen er aan het Missiehuis 6 nieuwbouwappartementen. In totaal gaat het om 22 appartementen die de verkoop in gaan. De overige 23 appartementen zullen verhuurd gaan worden.

De Klub

In de voormalige gereformeerde kerk in Nieuwkoop worden 15 appartementen gerealiseerd. In de kerkzaal zullen twee verdiepingsvloeren komen. Het pand zal goed worden geïsoleerd en de bestaande kozijnen worden vervangen.

Oasis City

Appartementengebouw Oasis City Appartementen telt 4 types appartementen bestaande uit studio’s, 2-kamer, 3-kamer en 4-kamer appartementen met oppervlakten van 39 m2 t/m 104 m2 BVO. Dit gebouw met luxe uitstraling komt nabij het NS-station Almere Centrum.

Binnenhof

Direct naast het bijzondere Agoratheater komt het woongebouw Binnenhof met 50 appartementen. Het complex bestaat uit vijf panden met verschillen in hoogte, gevelcompositie en kleur. Hierdoor wordt de bebouwing in het Theaterkwartier kleinschaliger en meer divers. Het doel hiervan is dat een architectonisch ensemble ontstaat met binnenstedelijke allure.

Markenrigter

Aan de rand van het centrum in Nijverdal gaat Haase Bouw een nieuw appartementencomplex genaamd De Markenrigter bouwen. Het appartementencomplex bestaat uit 6 luxe appartementen. Een prachtig complex in een rustige buurt nabij het gezellige centrum van Nijverdal.

Annahof

De opzet bestaat uit een sfeervol woonhofje met een twee-onder-een-kap en twee keer een rij van drie levensloopwoningen. De woningen kenmerken zich door het gehele woonprogramma op de begane grond en een ruime zolderverdieping waar nog een extra slaapkamer kan worden gecreëerd. Het unieke is dat alle woningen nog een eigen tuin hebben. Deze inbreiding is gelegen in het hart van het sfeervolle dorp Waarde.

Dreef Yerseke

Aan het oud kerkelijk centrum in Yerseke worden maar liefst 13 appartementen en 1 studio gerealiseerd. Het wonen aan de Dreef in Yerseke geeft een nostalgisch gevoel, waarbij oude tijden herleven. De appartementen liggen namelijk tegenover de prachtige oude Hervormde Kerk. De meeste appartementen zijn voorzien van een balkon en/of loggia of terras. Ook beschikken alle appartementen over een berging.

Boerenhof in Muiden

In Muiden worden 16 royale appartementen ontwikkeld. Het Boerenhof ligt op de overgang tussen het Kruitbos en de Vestingstad. Het appartementencomplex is gevestigd in een natuurlijke omgeving met diverse begroeiing. Aan de noordzijde zorgen de glaspartijen en ruime balkons voor een prachtig uitzicht over het IJmeer.

Vijverpark in Haarlem

Vlakbij het centrum van Haarlem bevindt zich de nieuwbouwlocatie het Vijverpark. De nieuwste ontwikkeling bestaat uit 31 eengezinswoningen. Er komen in totaal 9 rijwoningen, variërend in grootte van 125 tot 155 m². De hofwoningen worden voorzien van een wit gekeimde steen en zijn gelegen aan twee knusse hofjes .

De Acht van Duyk in Rotterdam

In Rotterdam ligt het Statenlaan kwartier. Aan de Antony Duyklaan wordt het nieuwe project de Acht van Duyk gerealiseerd. Hier komen 8 herenhuizen op ruime kavels. Deze woningen zullen in dezelfde stijl worden gebouwd als de bestaande herenhuizen.

Park Marialust in Apeldoorn

Nabij het centrum van Apeldoorn worden er nieuwe woningen en appartementen gebouwd. De wijk wordt een een groene, rustige omgeving met beken en waterpartijen. Na realisatie kan er straks gewoond worden in een prachtig park. Het project Park Marialust bestaat uit 21 vrijstaande woningen, 24 appartementen en 4 penthouses.

Kruidhof in Puttershoek

Aan de rand van Puttershoek, vlakbij de dorpskern komt een nieuw project Kruidhof. Hier wordt een nieuwbouwplan van 60 woningen gerealiseerd, bestaande uit twee onder één kapwoningen, rijwoningen en appartementen. Het plan vormt de verbinding tussen het centrum en de dijk met de rivier de Oude Maas.

De Kroon in Dronten

Er is een nieuw ontwikkelplan voor het stationsgebied in Dronten, genaamd De Kroon. Het project beschikt over verschillende voorzieningen en 125 kwalitatieve wooneenheden aan het stationsplein. Door het samenbrengen van verschillende functies wordt er een bruisende sfeer gecreëerd. Er komen 24 studio’s aan het Koning Willem Alexanderplein en 8 eengezinswoningen aan de Energieweg.

De Adjudant en De Admiraal in Zeewolde

Nabij het centrum van Zeewolde, op de hoek van de Horsterweg en Zuiderzeeweg, komen 25 appartementen. Het project zal verdeeld worden over twee verschillende gebouwen. De Adjudant komt in het eerste gebouw wat bestaat uit 11 startersappartementen met uiteenlopende groottes van 61 tot 64 m². In het tweede gebouw komt De Admiraal bestaande uit 14 seniorenappartementen met een gevarieerd woningaanbod van maar liefst 9 types.

Liesgras in Lelystad

In de Warande te Lelystad wordt er momenteel volop gebouwd. In Liesgras komen er 7 luxe woningen met vele keuzemogelijkheden. De woonoppervlaktes variëren van 140 tot 175 m². De wijk bestaat uit een zeer groene omgeving waarbij alle woningen uitzicht hebben over het Olmenpark. De woningen zullen een moderne uitstraling krijgen door de combinatie van het zandkleurige metselwerk met grijze vlakken.

Hof van Holland in Nijmegen

Het project Hof van Holland komt in de buurt van een nieuw winkelcentrum in Nijmegen. Er komen 88 woningen, waarvan 65 koopwoningen. Bij deze woningen zijn veel verschillende opties mogelijk om deze nog meer naar wens te maken.

Peak in Almere

In Almere aan de Noorderplassen worden 51 luxe loftwoningen ontwikkeld. Deze mooie appartementen hebben uitzicht over de Noorderplassen. Ze worden gemaakt met hoge ruimtes waarin volop daglicht aanwezig is en krijgen ruime terrassen.

Bellini in Haarlem

Vlakbij het centrum van Haarlem bevindt zich de nieuwbouwlocatie het Vijverpark. In deze wijk worden verschillende nieuwbouwprojecten uitgevoerd. Centraal in de wijk komt een mooie vijver. Bellini bestaat uit 33 appartementen en 3 eengezinswoningen.

Zilverpoort in Lelystad

Midden in het centrum van Lelystad komen 35 luxe appartementen in gebouw ZilverPoort. Ieder appartement heeft een grote buitenruimte met uitzicht over het Zilverpark. ZilverPoort is een iconische sculptuur met waaierende buitenruimten waarin veel groen is verwerkt.

Arnhemse Heeren in Arnhem

In het centrum van Arnhem worden 19 ruime stadsvilla’s ontwikkeld. Deze ruime woningen met vier of vijf verdiepingen hebben de uitstraling en allure van de vroegere herenhuizen.

Rietweelde in Scheerwolde

Op een prachtige locatie in Scheerwolde, aan het water, worden 30 ruime, vrijstaande villa’s gerealiseerd. Er zijn drie verschillende woningtypes met elk hun eigen kleurstelling. De woningen kunnen naar eigen wens en smaak op maat gemaakt worden. Er zijn veel mogelijkheden voor uitbreidingen, andere indelingen en het meenemen van persoonlijke wensen.

Monteverdi in Haarlem

In de nieuwe wijk Vijverpark in Haarlem komen 52 compacte, stedelijke appartementen. De woningen variëren in oppervlakte van circa 46 m² tot 100 m². Het woningaanbod is verdeeld in maisonnettes, appartementen en studio’s.

Het Strandpad in Muiden

In het nieuwe plangebied De Krijgsman in Muiden worden 25 vrijstaande en geschakelde villa’s ontwikkeld onder de naam Strandpad. De villa’s hebben een zomerse uitstraling en komen op percelen variërend van 300 tot 600 m². In dit project is er veel ruimte voor eigen wensen van de kopers.

Het Bolwerk in Muiden

In het nieuwe plangebied De Krijgsman in Muiden worden 35 appartementen ontwikkeld onder de naam Het Bolwerk. Het project bestaat uit drie gebouwen: Het Pakhuis, Thuishaven en Het Bastion. Deze komen rond een gemeenschappelijke binnentuin. De appartementen hebben een oppervlakte tussen de 85 en 240 m² en krijgen een luxe, industriële uitstraling.

Hanzegraaf in Lelystad

In het project de Hanzegraaf in Lelystad worden 45 koopappartementen met parkeervoorziening gerealiseerd. Het gebouw bestaat uit zes bouwlagen, met vijf tot negen appartementen per verdieping. De appartementen zijn onderverdeeld in verschillende types met elk hun eigen indeling.

Residence Rusthoff in Sassenheim

12 luxe appartementen in het hartje van Sassenheim. De ruim opgezette appartementen zijn een oase van rust en hebben een hoog afwerkingsniveau. Residence Rusthoff heeft een unieke ligging, aan de voorzijde de winkelstraat en aan de achterzijde het groenrijke park. De appartementen vallen duidelijk op door hun architectuurstijl ‘fin du siècle’.

Saffraan in Almere Poort

Het project Saffraan bestaat uit 9 ruime appartementen en wordt gebouwd in het Europakwartier in Almere Poort.

Ronduit Utrecht

In het project Ronduit Utrecht worden 40 duurzame woningen gerealiseerd aan het Amsterdam-Rijnkanaal, centraal in de wijk Leeuwesteyn. Het project bestaat uit 32 royale herenhuizen en 8 appartementen. De woningen kenmerken zich door een optimale flexibiliteit, waarbij vele opties worden aangeboden.

Herenweg in Warmond

Nieuwbouw van zes statige herenhuizen aan de Herenweg in Warmond met een tuin met ruime berging. De woningen worden in een rij gebouwd, met een sprongetje tussen de derde en vierde woning. De woningen hebben een schuine kap. Eén van de hoekwoningen wordt uitgevoerd met een erker.

De Verbinding in Ermelo

In het project de Verbinding in Ermelo worden 9 luxe koopappartementen gerealiseerd. Het gebouw, blok C, bestaat uit drie bouwlagen, met drie appartementen per laag. De appartementen zijn onderverdeeld in verschillende types met elk hun eigen uitvoering met tuin/terras of een balkon.

Het Vrije Veld in Almere Poort

In Almere Poort verrijzen 24 kleine vrijstaande woningen variërend van 72 tot 108 m². Iedere woning heeft een eigen tuin en de mogelijkheid voor een groot dakterras.