Een andere kijk op vastgoed!

De Kroon in Dronten

Er is een nieuw ontwikkelplan voor het stationsgebied in Dronten, genaamd De Kroon. Het project beschikt over verschillende voorzieningen en 125 kwalitatieve wooneenheden aan het stationsplein. Door het samenbrengen van verschillende functies wordt er een bruisende sfeer gecreëerd. Er komen 24 studio’s aan het Koning Willem Alexanderplein en 8 eengezinswoningen aan de Energieweg.

De Adjudant en De Admiraal in Zeewolde

Nabij het centrum van Zeewolde, op de hoek van de Horsterweg en Zuiderzeeweg, komen 25 appartementen. Het project zal verdeeld worden over twee verschillende gebouwen. De Adjudant komt in het eerste gebouw wat bestaat uit 11 startersappartementen met uiteenlopende groottes van 61 tot 64 m². In het tweede gebouw komt De Admiraal bestaande uit 14 seniorenappartementen met een gevarieerd woningaanbod van maar liefst 9 types.

Liesgras in Lelystad

In de Warande te Lelystad wordt er momenteel volop gebouwd. In Liesgras komen er 7 luxe woningen met vele keuzemogelijkheden. De woonoppervlaktes variëren van 140 tot 175 m². De wijk bestaat uit een zeer groene omgeving waarbij alle woningen uitzicht hebben over het Olmenpark. De woningen zullen een moderne uitstraling krijgen door de combinatie van het zandkleurige metselwerk met grijze vlakken.

Hof van Holland in Nijmegen

Het project Hof van Holland komt in de buurt van een nieuw winkelcentrum in Nijmegen. Er komen 88 woningen, waarvan 65 koopwoningen. Bij deze woningen zijn veel verschillende opties mogelijk om deze nog meer naar wens te maken.

Peak in Almere

In Almere aan de Noorderplassen worden 51 luxe loftwoningen ontwikkeld. Deze mooie appartementen hebben uitzicht over de Noorderplassen. Ze worden gemaakt met hoge ruimtes waarin volop daglicht aanwezig is en krijgen ruime terrassen.

Bellini in Haarlem

Vlakbij het centrum van Haarlem bevindt zich de nieuwbouwlocatie het Vijverpark. In deze wijk worden verschillende nieuwbouwprojecten uitgevoerd. Centraal in de wijk komt een mooie vijver. Bellini bestaat uit 33 appartementen en 3 eengezinswoningen.

Zilverpoort in Lelystad

Midden in het centrum van Lelystad komen 35 luxe appartementen in gebouw ZilverPoort. Ieder appartement heeft een grote buitenruimte met uitzicht over het Zilverpark. ZilverPoort is een iconische sculptuur met waaierende buitenruimten waarin veel groen is verwerkt.

Arnhemse Heeren in Arnhem

In het centrum van Arnhem worden 19 ruime stadsvilla’s ontwikkeld. Deze ruime woningen met vier of vijf verdiepingen hebben de uitstraling en allure van de vroegere herenhuizen.

Rietweelde in Scheerwolde

Op een prachtige locatie in Scheerwolde, aan het water, worden 30 ruime, vrijstaande villa’s gerealiseerd. Er zijn drie verschillende woningtypes met elk hun eigen kleurstelling. De woningen kunnen naar eigen wens en smaak op maat gemaakt worden. Er zijn veel mogelijkheden voor uitbreidingen, andere indelingen en het meenemen van persoonlijke wensen.

Monteverdi in Haarlem

In de nieuwe wijk Vijverpark in Haarlem komen 52 compacte, stedelijke appartementen. De woningen variëren in oppervlakte van circa 46 m² tot 100 m². Het woningaanbod is verdeeld in maisonnettes, appartementen en studio’s.

Het Strandpad in Muiden

In het nieuwe plangebied De Krijgsman in Muiden worden 25 vrijstaande en geschakelde villa’s ontwikkeld onder de naam Strandpad. De villa’s hebben een zomerse uitstraling en komen op percelen variërend van 300 tot 600 m². In dit project is er veel ruimte voor eigen wensen van de kopers.

Het Bolwerk in Muiden

In het nieuwe plangebied De Krijgsman in Muiden worden 35 appartementen ontwikkeld onder de naam Het Bolwerk. Het project bestaat uit drie gebouwen: Het Pakhuis, Thuishaven en Het Bastion. Deze komen rond een gemeenschappelijke binnentuin. De appartementen hebben een oppervlakte tussen de 85 en 240 m² en krijgen een luxe, industriële uitstraling.

Hanzegraaf in Lelystad

In het project de Hanzegraaf in Lelystad worden 45 koopappartementen met parkeervoorziening gerealiseerd. Het gebouw bestaat uit zes bouwlagen, met vijf tot negen appartementen per verdieping. De appartementen zijn onderverdeeld in verschillende types met elk hun eigen indeling.

Residence Rusthoff in Sassenheim

12 luxe appartementen in het hartje van Sassenheim. De ruim opgezette appartementen zijn een oase van rust en hebben een hoog afwerkingsniveau. Residence Rusthoff heeft een unieke ligging, aan de voorzijde de winkelstraat en aan de achterzijde het groenrijke park. De appartementen vallen duidelijk op door hun architectuurstijl ‘fin du siècle’.

Saffraan in Almere Poort

Het project Saffraan bestaat uit 9 ruime appartementen en wordt gebouwd in het Europakwartier in Almere Poort.

Ronduit Utrecht

In het project Ronduit Utrecht worden 40 duurzame woningen gerealiseerd aan het Amsterdam-Rijnkanaal, centraal in de wijk Leeuwesteyn. Het project bestaat uit 32 royale herenhuizen en 8 appartementen. De woningen kenmerken zich door een optimale flexibiliteit, waarbij vele opties worden aangeboden.

Herenweg in Warmond

Nieuwbouw van zes statige herenhuizen aan de Herenweg in Warmond met een tuin met ruime berging. De woningen worden in een rij gebouwd, met een sprongetje tussen de derde en vierde woning. De woningen hebben een schuine kap. Eén van de hoekwoningen wordt uitgevoerd met een erker.

De Verbinding in Ermelo

In het project de Verbinding in Ermelo worden 9 luxe koopappartementen gerealiseerd. Het gebouw, blok C, bestaat uit drie bouwlagen, met drie appartementen per laag. De appartementen zijn onderverdeeld in verschillende types met elk hun eigen uitvoering met tuin/terras of een balkon.

Het Vrije Veld in Almere Poort

In Almere Poort verrijzen 24 kleine vrijstaande woningen variërend van 72 tot 108 m². Iedere woning heeft een eigen tuin en de mogelijkheid voor een groot dakterras.