Een andere kijk op vastgoed!

Zilverpoort in Lelystad

Midden in het centrum van Lelystad komen 35 luxe appartementen in gebouw ZilverPoort. Ieder appartement heeft een grote buitenruimte met uitzicht over het Zilverpark. ZilverPoort is een iconische sculptuur met waaierende buitenruimten waarin veel groen is verwerkt.

Arnhemse Heeren in Arnhem

In het centrum van Arnhem worden 19 ruime stadsvilla’s ontwikkeld. Deze ruime woningen met vier of vijf verdiepingen hebben de uitstraling en allure van de vroegere herenhuizen.

Rietweelde in Scheerwolde

Op een prachtige locatie in Scheerwolde, aan het water, worden 30 ruime, vrijstaande villa’s gerealiseerd. Er zijn drie verschillende woningtypes met elk hun eigen kleurstelling. De woningen kunnen naar eigen wens en smaak op maat gemaakt worden. Er zijn veel mogelijkheden voor uitbreidingen, andere indelingen en het meenemen van persoonlijke wensen.

Monteverdi in Haarlem

In de nieuwe wijk Vijverpark in Haarlem komen 52 compacte, stedelijke appartementen. De woningen variëren in oppervlakte van circa 46 m² tot 100 m². Het woningaanbod is verdeeld in maisonnettes, appartementen en studio’s.

Het Strandpad in Muiden

In het nieuwe plangebied De Krijgsman in Muiden worden 25 vrijstaande en geschakelde villa’s ontwikkeld onder de naam Strandpad. De villa’s hebben een zomerse uitstraling en komen op percelen variërend van 300 tot 600 m². In dit project is er veel ruimte voor eigen wensen van de kopers.

Het Bolwerk in Muiden

In het nieuwe plangebied De Krijgsman in Muiden worden 35 appartementen ontwikkeld onder de naam Het Bolwerk. Het project bestaat uit drie gebouwen: Het Pakhuis, Thuishaven en Het Bastion. Deze komen rond een gemeenschappelijke binnentuin. De appartementen hebben een oppervlakte tussen de 85 en 240 m² en krijgen een luxe, industriële uitstraling.

Hanzegraaf in Lelystad

In het project de Hanzegraaf in Lelystad worden 45 koopappartementen met parkeervoorziening gerealiseerd. Het gebouw bestaat uit zes bouwlagen, met vijf tot negen appartementen per verdieping. De appartementen zijn onderverdeeld in verschillende types met elk hun eigen indeling.

Residence Rusthoff in Sassenheim

12 luxe appartementen in het hartje van Sassenheim. De ruim opgezette appartementen zijn een oase van rust en hebben een hoog afwerkingsniveau. Residence Rusthoff heeft een unieke ligging, aan de voorzijde de winkelstraat en aan de achterzijde het groenrijke park. De appartementen vallen duidelijk op door hun architectuurstijl ‘fin du siècle’.

Saffraan in Almere Poort

Het project Saffraan bestaat uit 9 ruime appartementen en wordt gebouwd in het Europakwartier in Almere Poort.

Ronduit Utrecht

In het project Ronduit Utrecht worden 40 duurzame woningen gerealiseerd aan het Amsterdam-Rijnkanaal, centraal in de wijk Leeuwesteyn. Het project bestaat uit 32 royale herenhuizen en 8 appartementen. De woningen kenmerken zich door een optimale flexibiliteit, waarbij vele opties worden aangeboden.

Herenweg in Warmond

Nieuwbouw van zes statige herenhuizen aan de Herenweg in Warmond met een tuin met ruime berging. De woningen worden in een rij gebouwd, met een sprongetje tussen de derde en vierde woning. De woningen hebben een schuine kap. Eén van de hoekwoningen wordt uitgevoerd met een erker.

De Verbinding in Ermelo

In het project de Verbinding in Ermelo worden 9 luxe koopappartementen gerealiseerd. Het gebouw, blok C, bestaat uit drie bouwlagen, met drie appartementen per laag. De appartementen zijn onderverdeeld in verschillende types met elk hun eigen uitvoering met tuin/terras of een balkon.

Het Vrije Veld in Almere Poort

In Almere Poort verrijzen 24 kleine vrijstaande woningen variërend van 72 tot 108 m². Iedere woning heeft een eigen tuin en de mogelijkheid voor een groot dakterras.