Nieuwbouw huurwoningen

U laat als woningcorporatie regelmatig nieuwe woningen bouwen. Hoe fijn zou het zijn om een vertegenwoordiger te hebben die u ontzorgt en het hele proces begeleidt? Dat is precies wat wij als KramerKraakman voor u kunnen doen. Wij hebben jarenlange ervaring in de aannemerij en in de contacten met huurders en kopers. Wij weten dus wat de wensen zijn van beide partijen en wat er speelt in de markt. Bij ons staan uw belangen voorop en wij zorgen voor een goed bouwproces en tevreden huurders.

Wij denken graag met u mee vanaf het begin van het ontwerpproces. Zo kunnen we samen een zo efficiënt mogelijk ontwerp realiseren. Ook controleren we alle stukken, zoals bouwkundige tekeningen en het bestek, om te zien of uw wensen goed zijn verwerkt en om fouten te voorkomen. Wij begeleiden het hele vergunningstraject en de aanbesteding.

Tijdens de bouw houden we deskundig toezicht. We bewaken de voortgang en de kwaliteit van de bouw, bewaken de financiën en we controleren of alle afspraken worden nagekomen. Ook het voorzitten van bouwvergaderingen, het evalueren van projecten en het geven van voorlichtingssessies kunt u aan ons overlaten. Wij zijn het aanspreekpunt voor de directie en (onder)aannemers gedurende het hele proces.

Tot slot leveren we de nieuwbouwwoningen op. We controleren of alle werkzaamheden zijn afgerond en of er nog opleverpunten zijn. We maken een eindrapportage, waarin we alle resultaten en kosten verantwoorden. We evalueren het project met u en bespreken eventuele verbeterpunten voor de toekomst.

De geschikte partij voor u!

Als het gaat om nieuwbouw waarbij bestaande bebouwing wordt gesloopt en huurders naar een tijdelijke woning moeten, kunnen wij ook dit proces coördineren. Vanaf het verstrekken van de eerste informatie aan de huurders tot en met de verhuizing naar hun nieuwe woning. Ook de mogelijke opties die zij hebben in hun nieuwe woning voor bijvoorbeeld badkamer, toilet en/of keuken communiceren wij met hen en we bevestigen de gemaakte keuzes. Meer informatie hierover vindt u onder het kopje huurdersbegeleiding.

Contact met ons opnemen?

Wij gaan graag met u in gesprek wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van nieuwbouw van huurwoningen. We willen u graag van dienst zijn op de manier zoals past bij u.

Een greep uit onze opdracht-gevers