Tevreden huurders zonder zorgen!

De geschikte partij voor u!

KramerKraakman biedt u een compleet pakket huurdersbegeleiding aan, volledig afgestemd op uw wensen. Dit kan als onderdeel van onze begeleiding bij uw nieuwbouw of renovatie, maar het is ook mogelijk om alleen van onze huurdersbegeleiding gebruik te maken.

Huurdersbegeleiding door KramerKraakman: professioneel, flexibel en betrouwbaar. Als u een nieuwbouw- of renovatieproject heeft, wilt u natuurlijk dat uw huurders goed geïnformeerd en tevreden zijn. Maar hoe zorgt u voor een effectieve communicatie met uw huurders? Hoe houdt u rekening met hun wensen en behoeften? En hoe voorkomt u klachten en conflicten?

Dat is waar KramerKraakman u kan helpen. Wij hebben ervaring in de communicatie met huurders in de diverse prijssegmenten en variërend van klein onderhoud tot grote renovaties. Naast onze jarenlange ervaring beschikken wij over een grote flexibiliteit. Het grote voordeel voor u is dat wij werken op projectbasis.

Een ander belangrijk voordeel van het inhuren van KramerKraakman, is dat wij een onafhankelijke partij zijn tussen de huurder, het bouwbedrijf en/of de verhuurder/woningcorporatie. Wij zorgen voor een professionele benadering naar de huurders. Wij vinden het erg belangrijk dat de huurder gevoel krijgt bij de voordelen van zijn gerenoveerde woning en doen daar onze uiterste best voor.

Wat bieden wij u aan?

Wij stemmen onze werkwijze af op de wensen en behoeften per project. Wij kunnen onze werkwijze namelijk volledig aanpassen aan uw wensen. Daarnaast beschikken wij over een eigen online-portaal voor de huurders waarin alle communicatie overzichtelijk gebeurd. Ook worden al hun keuzes hierin vastgelegd. Op deze manier kunnen wij efficiënt een compleet overzicht geven, waardoor wij een minimale foutmarge creëren. In onze aanpak zullen we ons aanpassen aan de mogelijkheden en behoeften van de huurders, bijvoorbeeld bij kwetsbare huurders. In heel onze werkwijze streven wij naar tevreden huurders.

Hierbij een greep uit de mogelijkheden die wij aanbieden:

• De verzorging van alle communicatie tussen huurder en aannemer en/of woningcorporatie
• Het organiseren van informatiebijeenkomsten
• Meedenken met het aanbod in pakketten
• Huurders uitleg geven over de keuzes
• Inventariseren en afprijzen van aanvullend meerwerk
• Het verwerken van de keuzes in opdrachtbevestigingen en meterkastlijsten
• Opstellen en verzenden van nieuwsbrieven
• Verzorgen van de oplevering

Contact met ons opnemen?

Wij gaan graag met u in gesprek wat we voor u kunnen betekenen in het huurdersbegeleidingstraject. Wilt u het complete pakket of alleen bepaalde onderdelen? We willen u graag van dienst zijn op de manier zoals past bij uw bedrijf.

Een greep uit onze opdracht-gevers