Commercieel-beheer

Inkoop en begeleiding

Samen met u kijken we welke installateurs en showrooms passend zijn voor uw project. Hierin houden we rekening met uw wensen en onze ervaringen. Wij zijn aanwezig bij de afspraken met deze partijen en kunnen zo de inkoop hiervan voor u verzorgen. Wij zijn de spin in het web tussen alle verschillende partijen, en zorgen ervoor dat de installateurs en showrooms goed op elkaar en op uw project zijn afgestemd. Ons doel is om u volledig te ontzorgen en de processen te optimaliseren, zodat de winstmarges vergroten. Enerzijds doen we dit door goede (prijs)afspraken te maken, anderzijds dragen we zorg voor een goede controle van alle stukken.

Tijdens het bouwproces houden we u voortdurend op de hoogte van de kosten en opbrengsten van de installateurs en showrooms, zodat u een goed beeld krijgt van het financiële verloop van het project. Hiervoor kunnen we verschillende analyses opstellen, die u inzicht geven in de prestaties en de risico’s van deze onderdelen. Wij managen de verschillende processen en stemmen deze op elkaar af, zodat alles soepel en efficiënt verloopt. Wij evalueren zowel tussentijds als aan het eind de installateurs en showrooms, en betrekken hierbij ook de reacties van de kopers. Wij zijn open en transparant over de resultaten en de verbeterpunten.

Contact met ons opnemen?

Wij gaan graag met u in gesprek wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van inkoop en begeleiding. We willen u graag van dienst zijn op de manier zoals past bij uw bedrijf.

Een greep uit onze opdracht-gevers