VERHUURD

Lelystad, Jol 37-23 VERHUURD

Mooi en zeer praktisch ingedeeld 3-kamerappartement. Dit netjes afgewerkte appartement beschikt over een ruime woonkamer en twee slaapkamers, waardoor het appartement voor meerdere doelgroepen geschikt is. Voorts is het appartement voorzien van kunststof kozijnen. 

Nabij vele voorzieningen als supermarkten, drogist, horecagelegenheden en een gezondheidscentrum. Ook scholen zijn op korte afstand gelegen. In vijf minuten bent u met de fiets in het Stadshart van Lelystad en ook het station is goed te bereiken met het openbaar vervoer.

VERHUURD

VERHUURD

Lelystad, Claerbeek 14 VERHUURD 

Dit royale herenhuis is gelegen naast de boulevard en de jachthaven in Lelystad en heeft alles voor een zeer prettig woonverblijf. Dit herenhuis kenmerkt zich door de robuuste architectuur, met uitstekende gevelkoppen met hoge ramen. De woning beschikt over 3 slaapkamers en een ruime zolder welke ook ingericht zou kunnen worden tot vierde slaapkamer. Daarnaast is er volop buitenruimte in de vorm van een diepe tuin met een separate berging.

Word jij de eerste bewoner van deze nieuwbouwwoning in Lelystad?

VERHUURD

VERHUURD

Lelystad, Hollande Linde 30 VERHUURD

Deze drielaagse tussenwoning heeft een woonoppervlakte van 118M2 en is voorzien van drie slaapkamers, een ruime zolder (mogelijkheid tot vierde slaapkamer), een voortuin en een diepe achtertuin waar een schuur in staat. In de woning is een gloednieuwe keuken geplaatst.

Gelegen tussen het park en de levendigheid van het centrum van Lelystad bevindt zich deze unieke eengezinswoning binnen de nieuwbouwwijk Parkwijk.

Word jij de eerste bewoner van deze nieuwbouwwoning in Lelystad?

VERHUURD

VERHUURD

Lelystad, Flakkee 11 VERHUURD

Een keurig onderhouden woning met drie slaapkamers, een ruime zolder (vierde slaapkamer mogelijk) en een prachtige leisteen vloer op de begane grond.

De woning, gelegen in de kindvriendelijke Landstrekenwijk op een kavel van 190m², heeft een woonkamer van bijna 6,5 meter breed, een ruime woonkeuken met erker en een heerlijk diepe achtertuin met berging en achterom.

Fantastisch wonen in de meest gewilde woonwijk van dit moment.

VERHUURD

VERHUURD

Lelystad, Archipel 26-15 VERHUURD

Gelegen in de gewilde wijk Archipel vind u deze ruime appartement met uitzicht over de mooie bosrijke omgeving van de Archipel. Er is een speeltuin vlakbij en het stadscentrum van Lelystad is op fietsafstand. Dit zou zomaar eens uw paleis kunnen zijn.

Dit appartement bevind zich op de 2e verdieping. De hal die u als eerste betreed staat in verbinding met zowel de keuken, de badkamer, de keuken en de slaapkamer.

VERHUURD

Op de hoogte blijven van ons huurwoning aanbod?
Schrijf je nu in!