VERHUURD

Lelystad, Flakkee 11 VERHUURD

Een keurig onderhouden woning met drie slaapkamers, een ruime zolder (vierde slaapkamer mogelijk) en een prachtige leisteen vloer op de begane grond.

De woning, gelegen in de kindvriendelijke Landstrekenwijk op een kavel van 190m², heeft een woonkamer van bijna 6,5 meter breed, een ruime woonkeuken met erker en een heerlijk diepe achtertuin met berging en achterom.

Fantastisch wonen in de meest gewilde woonwijk van dit moment.

VERHUURD

VERKOCHT

Lelystad, Kogge 03-09 VERKOCHT

Gelegen in een kindvriendelijke wijk, aan een rustige straat ligt deze tussenwoning met berging, tuin en parkeerplaats op eigen terrein. Deze woning is zeer netjes afgewerkt met een mooie parketvloer op de begane grond, luxe deuren en zonneschermen aan de voor- en achterzijde van de woning.

Alle voorzieningen zijn onder handbereik, onder andere doordat winkelcentrum “de Kempenaar” op loopafstand is gelegen. Ook scholen zijn op korte afstand gelegen. In vijf minuten bent u met de fiets in het Stadshart van Lelystad en ook het station is goed te bereiken met het openbaar vervoer.

VERKOCHT

VERHUURD

Lelystad, Jol 37-23 VERHUURD

Mooi en zeer praktisch ingedeeld 3-kamerappartement. Dit netjes afgewerkte appartement beschikt over een ruime woonkamer en twee slaapkamers, waardoor het appartement voor meerdere doelgroepen geschikt is. Voorts is het appartement voorzien van kunststof kozijnen. 

Nabij vele voorzieningen als supermarkten, drogist, horecagelegenheden en een gezondheidscentrum. Ook scholen zijn op korte afstand gelegen. In vijf minuten bent u met de fiets in het Stadshart van Lelystad en ook het station is goed te bereiken met het openbaar vervoer.

VERHUURD

VERHUURD

Lelystad, Archipel 26-15 VERHUURD

Gelegen in de gewilde wijk Archipel vind u deze ruime appartement met uitzicht over de mooie bosrijke omgeving van de Archipel. Er is een speeltuin vlakbij en het stadscentrum van Lelystad is op fietsafstand. Dit zou zomaar eens uw paleis kunnen zijn.

Dit appartement bevind zich op de 2e verdieping. De hal die u als eerste betreed staat in verbinding met zowel de keuken, de badkamer, de keuken en de slaapkamer.

VERHUURD

Op de hoogte blijven van ons huurwoning aanbod?
Schrijf je nu in!

VBO logo KramerKraakman B.V.