Burmanstraat 14-II

AMSTERDAM

Verhuurd

Mooi en licht volledig gemeubileerd appartement met balkon aan voor- en achterzijde in de Weesperzijdebuurt, op steenworpafstand van de Amstel en de Pijp. Dit statige pand stamt uit 1885 maar is in het afgelopen decennium volledig gerenoveerd. Hierdoor is het appartement voorzien van alle moderne gemakken.

- p.m.

m2 woonoppervlakte
m3 inhoud
Slaapkamers
balkons

De perfecte locatie

Het appartement heeft alle voorzieningen in de buurt en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Ook is het centrum van Amsterdam goed te bereiken met de metro en de tram. Met de auto bereik je binnen 5 minuten via de Wibautstraat de Ring A10. In de directe omgeving is voldoende parkeergelegenheid.

Impressies

De indeling van de woning is als volgt: 

Via het trappenhuis komt u bij de entree van de woning op de tweede verdieping. U treedt binnen in de ruime hal, waaraan de woonkamer met woonkeuken, badkamer en twee slaapkamers grenzen. De ruime woonkamer is voorzien van een moderne woonkeuken, eet- en zithoek en toegang tot het balkon aan de voorzijde. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, toilet en wastafel met ladekast en spiegel. De grote slaapkamer is voorzien van een inbouwkast, ruim bed en deuren richting het balkon aan de achterzijde. De andere slaapkamer is voorzien van een slaapbank en kast. Ook zijn er een wasmachine en droger aanwezig.