Door onze ervaring in zowel de facilitaire als de bouwkundige hoek, kunnen wij een breed pakket aan diensten rondom vastgoed aanbieden. Daarnaast zijn we zeer flexibel en gaan geen moeilijkheid uit de weg. Wij werken samen met diverse andere bedrijven, zodat we veel verschillende opdrachten kunnen uitvoeren rondom vastgoed.

Wanneer uw pand door KramerKraakman wordt beheerd, dan denken we pragmatisch na over het gehele pand. Onze focus ligt niet op (alleen het beheer van) kleine technische gebreken, maar op het pand als geheel. We kijken naar de mogelijkheden die een pand heeft, zowel bouwkundig als in gebruik (facilitair). We maken een visie op het pand vanuit uw core business. Het pand moet aansluiten op het gebruik ervan. Natuurlijk zullen we kleine technische gebreken ook oplossen, maar we vinden het belangrijk om overzicht over het geheel te houden. Op die manier zorgen we dat het gebouw ondersteunend is aan de core business, voor een optimaal gebruik en rendement van het pand.

Strategisch-beheer

Strategisch beheer

Bij strategisch beheer draait het om het beoordelen en positioneren van het vastgoed. Kunt u beter kopen of verkopen? En op welke termijn? Kunt u een bestaand pand het beste verbouwen, renoveren en/of verduurzamen? Het is belangrijk om hierin een goede strategische overweging te maken. Daarbij speelt uiteraard het financiële plaatje een grote rol, maar ook andere zaken zoals duurzaamheid, flexibiliteit en energiezuinigheid. KramerKraakman kan u van A tot Z bijstaan. Van eerste schets naar volledige (3D) tekeningen en van eerste (casco) ontwerp tot volledig ingericht en functioneel ontworpen ruimtes. Wilt u alleen advies? Ook dat is geen probleem. Wij helpen u graag.

Commercieel-beheer

Commercieel beheer

Wij nemen u graag het commercieel beheer van uw vastgoed uit handen, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken.

Bij commercieel beheer kunt u denken aan:
– Verhuur van vastgoed
– Exploitatie van vastgoed
– Aanspreekpunt voor huurders
– Huurdersoverleg
– Relaties onderhouden (makelaar, VvE’s, etc.)

Wij gaan graag met u in gesprek wat we voor u kunnen betekenen in het commercieel beheer van uw vastgoed.

Administratief-beheer

Administratief beheer

Bij het beheer van uw vastgoed is ook het administratief beheer een belangrijk onderdeel. Bij een goed inzicht in een efficiënte exploitatie kunt u veel meer rendement uit uw vastgoed halen. Wij nemen u de gehele administratie uit handen en ontzorgen u daarin compleet.

Onderdelen van administratief beheer zijn:
– Contractbeheer
– Inkoop
– Vastgoedfinanciering
– Facturatie
– Administratie
– Rapportage