Door onze ervaring in zowel de facilitaire als de bouwkundige hoek, kunnen wij een breed pakket aan diensten rondom vastgoed aanbieden. Daarnaast zijn we zeer flexibel en gaan geen moeilijkheid uit de weg. Wij werken samen met diverse andere bedrijven, zodat we veel verschillende opdrachten kunnen uitvoeren rondom vastgoed.

Wanneer uw pand door KramerKraakman wordt beheerd, dan denken we pragmatisch na over het gehele pand. Onze focus ligt niet op (alleen het beheer van) kleine technische gebreken, maar op het pand als geheel. We kijken naar de mogelijkheden die een pand heeft, zowel bouwkundig als in gebruik (facilitair). We maken een visie op het pand vanuit uw core business. Het pand moet aansluiten op het gebruik ervan. Natuurlijk zullen we kleine technische gebreken ook oplossen, maar we vinden het belangrijk om overzicht over het geheel te houden. Op die manier zorgen we dat het gebouw ondersteunend is aan de core business, voor een optimaal gebruik en rendement van het pand.

OUtsourcing

Als extra optie kunt u ook (een deel van) uw ondersteunende diensten bij ons outsourcen. Zo kunt u zich zoveel mogelijk focussen op uw core business en deze steeds meer optimaliseren. De ondersteunende diensten kunt u dan aan KramerKraakman overlaten.

U kunt bij ons al uw ondersteunende diensten outsourcen, van gebouwbeheer en facilitair beheer tot zelfs uw volledige administratie en secretariaat/receptie. Wij zullen er alles aan doen om uw ondersteunende diensten zodanig te optimaliseren dat de core business maximaal wordt ondersteund.

Het outsourcen van (een deel van) uw ondersteunende diensten heeft vele voordelen voor u. U kunt zich helemaal focussen op uw core business. Van ons krijgt u een maximaal inzicht in de ondersteunende diensten, zodat u wel weet wat er gebeurt. We kunnen bezuinigen door de juiste inkoop en inkoopcombinaties. U kunt van ons een grote flexibiliteit verwachten (bijvoorbeeld geen uitval bij ziekte van personeel). Ook hebt u geen extra kosten voor vervangend of ‘overtollig’ personeel. Indien u dat wenst is personeelsovername ook mogelijk.

Wij vinden het belangrijk dat de ondersteunende diensten altijd erop gericht zijn om de core business te optimaliseren (zie ook bij advies).