Wat bieden wij aan?

Projectmanagement

Bij projectmanagement gaat het om het aansturen en het beheersen van een project. Het is belangrijk hoe het project wordt georganiseerd, voorbereid, gepland, begroot, uitgevoerd en afgerond. Dit is namelijk van invloed voor uw belanghebbende partij(en). Door een slimme werkwijze kan het bereik van uw doelgroepen worden vergroot, uw samenwerking met verschillende partijen worden verbeterd en het effect van het project worden geoptimaliseerd. Wij ondersteunen u graag bij het gehele traject van A tot en met Z.

 

project (wit)
Projectmanagement

Verhuismanagement

Bij het bouwen en verbouwen van een pand zijn er verschillende onderdelen waar rekening mee gehouden moet worden. Wij kunnen door middel van een totaaloverzicht gemakkelijk de controle behouden over al uw facetten. Denk hierbij aan het coördinatie van bouwwerkzaamheden, de kostenbewaking, de planning, het energie en de veiligheid, de kwaliteit en het inrichting van uw pand. Graag stellen gezamenlijk een pakket op die voldoet aan al uw wensen.

verhuismanagement
Verhuismanagement

(Ver)bouwmanagement

Bij een goed verlopende verhuizing speelt voorbereiding een grote rol. Het uitgangspunt is om zo min mogelijk hinder te veroorzaken voor de betrokkenen. Daarnaast is het van belang dat de gebruikers zich weer snel thuis voelen. Aan de hand van een uitgebreid draaiboek, met de daarbij benodigde checklists, planning en begroting, houden wij overzicht over het gehele traject. Door dit overzicht kunnen wij een goede controle uitvoeren tijdens de verhuizing.

(Ver)bouwbegeleiding

Begeleiding ontwerp en inrichting

Wij denken graag met u mee voor en tijdens het traject over het ontwerp en de inrichting. Wij bieden u het ontwerp en de inrichting aan met bijhorende 3D afbeeldingen en video’s. Daarnaast kunnen we de coördinatie van alle werkzaamheden doen die nodig zijn bij de inrichting van een pand. Onze benaderwijze is het denken vanuit de (toekomstige) gebruiker. Door onze ruime ervaring kunnen wij een goed beeld creëren van de van wensen de (potentiële)gebruikers.

 

ontwerp
Begeleiding ontwerp en inrichting