Door onze ervaring in zowel de facilitaire als de bouwkundige hoek, kunnen wij een breed pakket aan diensten rondom vastgoed aanbieden. Daarnaast zijn we zeer flexibel en gaan geen moeilijkheid uit de weg. Wij werken samen met diverse andere bedrijven, zodat we veel verschillende opdrachten kunnen uitvoeren rondom vastgoed.

Wanneer uw pand door KramerKraakman wordt beheerd, dan denken we pragmatisch na over het gehele pand. Onze focus ligt niet op (alleen het beheer van) kleine technische gebreken, maar op het pand als geheel. We kijken naar de mogelijkheden die een pand heeft, zowel bouwkundig als in gebruik (facilitair). We maken een visie op het pand vanuit uw core business. Het pand moet aansluiten op het gebruik ervan. Natuurlijk zullen we kleine technische gebreken ook oplossen, maar we vinden het belangrijk om overzicht over het geheel te houden. Op die manier zorgen we dat het gebouw ondersteunend is aan de core business, voor een optimaal gebruik en rendement van het pand.

Facilitair-beheer

Facilitaire projecten

Onder het facilitair beheer van vastgoed valt het dagelijks onderhoud van uw pand. Wij nemen graag het beheer hiervan over, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken. Maar facilitair beheer voert verder dan alleen het schoonhouden van vastgoed. Hieronder vindt u een overzicht van werkzaamheden die wij aanbieden, maar in overleg is altijd meer mogelijk.

Onderdelen van facilitair beheer zijn:
– Projectmanagement
– (Ver)bouwbegeleiding
– Verhuizingen en verhuisprojecten
– Begeleiding ontwerp en inrichting (incl. 3D afbeeldingen/filmpje)
– (Opzetten van het) beheer van het dagelijks onderhoud